Allround productiemedewerker

Jouw nieuwe werkgever

Onze partner in de omgeving van Helmond/Weert is een grote speler op het gebied van automatische afdeksystemen voor zwembaden in binnen- en buitenland. Door middel van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en maatwerk ontwikkelt deze organisatie professionele afdeksystemen, die ervoor zorgen dat zwembaden geen last hebben van neervallende bladeren. Daarnaast zorgt het voor een goede isolatie van het zwembad, waardoor de watertemperatuur op peil blijft. Dit resulteert in een grote energiebesparing.

Jouw werkzaamheden

Binnen deze dynamische organisatie ben je een echte allround medewerker. In de productie ben je verantwoordelijk voor het zagen en kitten van de lamellen, het maken en voorbereiden van de bestellingen en het fabriceren van ophangingen en systemen. Ook heftruckwerkzaamheden behoren tot een klein deel van je functie.

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Je komt terecht in een gezellig team met leuke collega’s. Met elkaar staan jullie voor het creëren van de afdeksystemen en werk je samen met hen naar een mooi eindresultaat. Het is een afwisselende functie, zodat je je nooit hoeft te vervelen. Daarnaast blijf je jezelf ontwikkelen op de werkvloer en leer je steeds nieuwe dingen. Uiteraard ontvang je een marktconform salaris op basis van je ervaring.

Wat wordt er van je verwacht

  • Je bent bereid om te werken in de omgeving van Helmond/Weert;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je houdt ervan om met je handen te werken;
  • Je hebt een voorliefde voor techniek;
  • Het werk is niet al te zwaar, maar je werkt graag hard door;
  • Ervaring in de productie is een pré;
  • Het bezit van een heftruckcertificaat is een pré.

 

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar eb@idbjobsupport.nl of bel naar 046-4107 711.