Banketbakker

Jouw nieuwe werkgever

Al sinds 1906 maakt deze bakker heerlijke ambachtelijke producten! Ooit begonnen als kleine bakkerij, maar vandaag de dag uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de ambachtelijke bakkersbranche. Voor deze bakkerij zijn we opzoek naar een banketbakker in de omgeving Echt.

Jouw werkzaamheden als banketbakker

Je bent een gedreven en gepassioneerde banketbakker, die inzetbaar is voor 20-24 uur per week (verdeeld over 3 tot 4 werkdagen). De werktijden zijn op vrijdag (12-20 uur) en zaterdag (12-18 uur). De overige uren zullen in overleg worden gepland over 2 andere dagen.

Binnen dit bedrijf worden taarten, klein gebak en luxe vlaaien gemaakt. Je zal je voornamelijk bezighouden met de producten maken en afwerken. Denk aan de het opspuiten, maskeren, garneren en geleren.

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

  • Je komt te werken in een pro actief team van 4 collega’s waardoor er een leuk persoonlijk contact kan ontstaan. Je werkt volgens een vaste planning (bij ziektes en vakanties kan dit afwijken).
  • Je krijgt betaald comform de Bakkers CAO, uiteraard met de bijbehorende toeslagen.
  • Je werkt parttime, wat een fijne balans oplevert tussen werk en privé.

Wat wordt er van je verwacht

  • Je hebt ervaring als banketbakker of je bent net afgestudeerd aan een vakschool en je beschikt over de eerder genoemde bakkerstechnieken.
  • Op vrijdag en zaterdag werken is geen probleem voor jou.

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar eb@idbjobsupport.nl of bel naar 046-4107 711.