Chauffeur bestelauto

Jouw nieuwe werkgever

Deze slagerij is een groot begrip in Zuid-Limburg. Met ruim 60 medewerkers is deze organisatie een grote speler op het gebied van vlees. Naast een zakelijk gedeelte is het ook mogelijk om in de bijhorende winkel vleesproducten zelf te komen afhalen. Wegens de stevige groei die het bedrijf nu doormaakt, zijn we haastig op zoek naar nieuwe chauffeurs!

Jouw werkzaamheden als Chauffeur bestelauto

Als chauffeur ben je de hele dag op weg. Je haalt de verschillende bestellingen op bij de slagerij en levert deze vervolgens af bij zowel zakelijke als particuliere klanten. Je maakt hierbij gebruik van een gekoeld bestelbusje en een steekwagen. Je bent verantwoordelijk voor het inladen van verschillende kratten met (vlees)goederen. Deze vervoer je vervolgens met de bestelbus naar de klanten, waarna je de kratten neerzet op de gewenste plek bij de klant.

Wat wordt er van je verwacht als Chauffeur bestelauto

  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je hebt enige ervaring met het rijden in een bestelbusje;
  • Je bent in ieder geval beschikbaar op woensdag en zaterdag, overige dagen zijn bespreekbaar van maandag t/m vrijdag;
  • De werktijden zijn van 08:00 uur tot 16:00 uur;
  • Fulltime is gewenst, parttime is bespreekbaar;
  • Je bent klantvriendelijk;
  • Je bent verantwoordelijk en je bent je ervan bewust dat jij het visitekaartje bent van de winkel;
  • Je werkt zorgvuldig.

 

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Je bent lekker zelfstandig actief op de weg en komt tijdens je ritten op de mooiste en meest uiteenlopende plekken van Limburg. Daarnaast bouw je leuke contacten op met de klanten waar je de bestellingen aflevert. Door het in- en uitladen van de kratten krijg je gelukkig ook nog een beetje lichaamsbeweging. Verder ontvang je een marktconform salaris en kom je terecht in een leuk team waarbinnen ook mogelijkheden zijn om door te groeien!

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar jh@idbjobsupport.nl of bel naar 046-4107 711.