Medewerker technische dienst

Jouw nieuwe werkgever

Dit jonge en dynamische bedrijf is ontstaan uit een jarenlang geclusterde kennis en ervaring van diverse bedrijven uit de voedingsmiddelenindustrie. Uit deze jarenlange ervaring en kennisbundeling is de kracht ontstaan om maaltijdcomponenten te produceren van hoge kwaliteit. Dit in zowel kleine volumes als grote volumes ten behoeve van grootverbruik, horeca en supermarkten.

Jouw werkzaamheden als medewerker technische dienst

De functie wordt uitgevoerd op de locaties in Heerlen en Kerkrade. De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst en zijn gericht op installatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uiteenlopende machines en procesinstallaties, ook onderhoud behoort tot het takenpakket. De werkzaamheden worden veelal zelfstandig uitgevoerd binnen een dienstverband van 16 tot 40 uur per week.

Verder bestaan je werkzaamheden uit het lokaliseren en analyseren van storingsmeldingen, het verhelpen van storingen en vervangen van machine- of installatieonderdelen. Daarnaast adviseer je over modificaties aan machines en installaties ter verbetering van het functioneren hiervan. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van innovatieve procesautomatiseringsprojecten (WBSO projecten). Na de werkzaamheden zul je de machines/installaties gebruiksklaar maken door middel van inregelen, afstellen en een vrijgavetest. Verder plan je preventief onderhoud en begeleid je de uitvoering hiervan of voer je deze zelf uit. Ook ontwerp/vervaardig je E/W-installaties en besturingssystemen (schakelkasten). Tevens begeleid je keuringen van externe partijen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van reserveonderdelen, het bestellen hiervan en het schriftelijk vastleggen van registraties en werkmethodieken conform IFS en aanverwante certificeringen.

Wat wordt er van je verwacht?

Je beschikt over een afgeronde, technische MBO 4-opleiding elektrotechniek (elektronica, procestechniek of Installatietechniek). Daarnaast heb je werktuigbouwkundige basiskennis: tig- lassen, stoomtechniek, pneumatiek en hydrauliek en beschik je over elektrotechnische ontwerpvaardigheden. Andere vaardigheden/eigenschappen die belangrijk zijn, zijn plannen, organiseren, zelfsturing, analytisch, ondernemend, innovatief, resultaatgericht, loyaal, flexibel, creatief en doorzettingsvermogen.

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tot de mogelijkheden. Daarnaast kom je terecht in een frisse, dynamische organisatie met veel mogelijkheden en groei. Last but not least kom je in een organisatie terecht met gezellige collega’s!

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar eb@idbjobsupport.nl of bel naar 046-4107 711.