Orderpicker

Jouw nieuwe werkgever

Deze slagerij, gevestigd in Margraten, is een begrip in Zuid – Limburg. In dit ambachtelijke slachthuis is het gehele proces in eigen beheer, van het (kleinschalig) slachten tot aan de distributie van het vlees. Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een orderpicker.

Jouw werkzaamheden als orderpicker

Je gaat werken op de een afdeling waar altijd wel iets te doen is. Gezelligheid en hard werken kun je hier niet los van elkaar zien. Alle bestellingen zijn anders en specifiek. Het is de bedoeling dat jij als orderpicker herkent wat er op een picklijst staat en de wensen van de klant nauwkeurig naleeft. Je verzamelt de verschillende soorten producten en fatsoeneert deze, zodat dit op een kwalitatief goede manier de klant bereikt.

Wat wordt er van je verwacht als orderpicker

  • Je bent in ieder geval inzetbaar op woensdag en zaterdag. De overige uren zijn van maandag t/m vrijdag flexibel te bespreken;
  • Je werkt vroeg. De werktijden zijn doorgaans van 06:00 uur tot 15:00 uur;
  • Kennis van, en feeling mét, vlees is een vereiste. Dit versnelt het pickproces. Vóór 9 uur moet namelijk alles klaar zijn voor distributie.
  • Je werkt nauwkeurig en secuur en bent niet vies van hard werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving van Margraten;
  • Je ondersteunt de slager bij diverse werkzaamheden;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat prioriteiten te stellen.

 

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Je krijgt een marktconform salaris. Je begint vroeg, maar bent dan ook altijd op tijd klaar met werken. Ben je een ochtendmens, dan is deze baan dus supergeschikt voor jou. Verder kom je in een leuk, informeel team terecht waar je veel kunt leren. Uiteindelijk ontwikkel je jezelf binnen de organisatie en word je een echte allround medewerker!

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar jh@idbjobsupport.nl of bel naar 046-4107 711.