Orderpicker slachterij

Jouw nieuwe werkgever

Deze slagerij, gevestigd in Margraten, is een begrip in Zuid-Limburg. In dit ambachtelijke slachthuis is het gehele proces in eigen beheer, van het (kleinschalig) slachten tot aan de distributie van het vlees. Voor dit bedrijf zoeken wij een goede orderpicker.

Jouw werkzaamheden als orderpicker

Alle bestellingen zijn anders en specifiek. Het is de bedoeling dat jij als orderpicker herkent wat er op een picklijst staat en de wensen van de klant nauwkeurig naleeft. Kennis van vlees is dus een must.

Wat wordt er van je verwacht als orderpicker

  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar. Op zondag ben je standaard vrij, de vrijdagen en zaterdagen zijn de drukste dagen waar je dus vrijwel altijd ingepland zal staan.
  • Je bent bereid te werken van 6 uur ‘s ochtends tot 15 uur ’s middags.
  • Kennis van, en feeling met, vlees is een vereiste. Dit versnelt het pickproces. Vóór 9 uur moet namelijk alles klaar zijn voor distributie.
  • Je werkt nauwkeurig en secuur en bent niet vies van hard werken!

 

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Je begint vroeg, maar bent dan ook altijd op tijd klaar met werken. Erg fijn met dit weer, zodat je nog mooi kan genieten van de rest van de dag! Ben je een ochtendmens, dan is deze baan dus supergeschikt voor jou. Verder kom je in een leuk, informeel team terecht en werk je naar het worden van een echte allround medewerker, zodat je nog jaren met veel plezier binnen alle afdelingen kan werken.

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar eb@idbjobsupport.nl of bel naar 046-4107 711.