Productiemedewerker voedingssector

De werkzaamheden bestaan uit het dagvers afwerken van gebak en halffabricaten door het aanbrengen van vullingen en te decoreren met slagroom, fruit en chocolade. Zij onderscheiden zich met een kwalitatief hoogwaardig product en goede serviceverlening. Als productiemedewerker bereid je verschillende ingrediënten voor op verschillende bereidingswijzen, waarbij niet afgeweken mag worden van de receptuur. Het is van belang dat je nauwkeurig en gedisciplineerd te werk gaat. Vervolgens is het ook jouw taak om toezicht te houden op het voorraadbeheer en de planning, rekening houdend met het kostenplaatje. Je zal samen met je collega's verschillende producten bereiden zoals appeltaarten, vlaaibodems, rastervlaaien,... Vervolgens zal je ook zorg moeten dragen voor het verwerken van degen, beslagen en vullingen.

Indien er sprake is van een technisch probleem tijdens je werkzaamheden? Dan signaleer je het probleem bij de verantwoordelijke die zelf de technische storing gaat aanpakken.
Vervolgens bij gebleken geschiktheid zal dit vak jou ook aangeleerd worden. Je zal dan doorgroeien als een volwaardige operator, waarbij je ook de verantwoordelijkheid zal krijgen om medewerkers aan te sturen.

Daarnaast is hygiëne van belang en werk je volgens de HACCP.

Functie-eisen:

- MBO 1 werk- en/ of denkniveau;
- Ervaring binnen een voeding of bakkerij sector is een MUST;
- Collegiaal kunnen opstellen;
- Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
- Bereid te werken in een 2 of 3 ploegendienst (3 weken achter mekaar in dagdienst en 4de week in    middagdienst). 3 ploegendienst is alleen van toepassing tijdens de piekdagen zoals Moederdag

Wat wij bieden:

  • Werken in een stabiel en gezond bedrijf volgens de CAO bakkerijen;
  • Uitdagende en variërende werkzaamheden met mogelijkheid tot bredere ontwikkeling.

Reageren

Interesse in deze vacature, graag een mail sturen met cv aan idb@IDBtechnicalsupport.nl of bel naar 046-4107 711.