Sales Engineer

Functieomschrijving

Wegens uitbreiding binnen een jong en enthousiast team, zijn wij opzoek naar een fanatieke account manager/vertegenwoordiger die hospitality wilt uitademen binnen een uitdagende markt van duurzame energie.

Als accountmanager/vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van jouw klanten van A-Z. Op regelmatige basis bezoek je de klanten op locatie (thuis of binnen het bedrijf) en achterhaal je hun wensen en behoeften door de juiste vragen te stellen. Vervolgens stel je een offerte op maat en volg je deze nauwlettend op. Binnen het bedrijf zal er gewerkt worden met verkooptargets op zowel individueel als organisatiebreed die je wekelijks moet rapporteren bij de sales manager.

Functie-eisen

  • Je kan succesvolle aantoonbare verkoopervaring voorleggen;
  • HBO doe -en denkniveau
  • Flexibel ingesteld en indien nodig ben je bereid om overuren te draaien;
  • Je hebt interesse in duurzame energie;
  • Affiniteit met techniek en duurzaamheid;
  • Je kan de klantenbehoeften vertalen naar een passende oplossing.

Werkomgeving

Utiliteitsprojecten

Wat wij bieden

Je zult terechtkomen binnen een energiek, jong en fanatieke team. Het is een jong bedrijf die zijn bedrijfsnaam gebrandmerkt heeft binnen de uitdagende markt van duurzame energie.

Naast een goed salaris, zal je een uitstekende secundaire voorwaarden en de vrijheid krijgen om jezelf via opleidingen en trainingen verder te ontwikkelen. We zoeken naar personeel voor een duurzaam dienstverband.

Reageren

Interesse in deze vacature, graag een mail sturen aan idb@IDBtechnicalsupport.nl of bel naar 046-4107 711.