Schoonmaker bedrijven

Jouw nieuwe werkgever

Het bedrijf waarvoor jij als schoonmaker/schoonmaakster aan de slag gaat is een grote speler binnen de schoonmaakbranche. Met meer dan 70 klanten in Limburg zorgen zij ervoor dat mensen in een hygiënische omgeving kunnen werken, leren, sporten enzovoort. Heb jij een passie voor schoonmaken en vind je hygiëne belangrijk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jouw werkzaamheden als schoonmaker

Het gaat met name om het schoonmaken van bedrijfsgebouwen. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, maar ook opleidingsgebouwen. Op dit moment zijn we op zoek naar een schoonmaker in en rondom Heerlen of Maastricht die elke dag verschillende kamers spik en span kan maken, zodat de volgende dag deze weer zonder zorgen en mooi opgeruimd kunnen worden gebruikt. Bij nieuwe aanvragen bestaat de mogelijkheid op meer plekken te werken of van werkplek te veranderen.

Wanneer ben je geschikt?

Je bent bereid om 's ochtends en/of vanaf 17:00/18:00 uur de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Dit kan zo nu en dan verschillen. Dit gebeurt dagelijks op doordeweekse basis voor ongeveer 2 à 3 uurtjes per locatie. Ervaring in de schoonmaak is niet vereist, wel dat je de werkzaamheden met plezier uitvoert en het werk serieus neemt. Ook moet je affiniteit hebben met schoonmaken en het schoonhouden van gebouwen. Daarnaast ben je woonachtig in of nabij Heerlen of Maastricht.

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar jh@idbjobsupport.nl of bel naar 046-4107 711.