Wil jij graag een baan in de techniek, productie of logistiek?

En kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Bij IDB Groep vind je niet alleen interessante vacatures, we bieden ook aantrekkelijke contracten die passen bij jouw persoonlijke situatie en wensen.

Wat biedt de IDB Groep?

Voor jou als werknemer biedt IDB Groep in de eerste plaats een professionele werkomgeving. We werken voor aansprekende opdrachtgevers, in de technische, industriële, logistieke en andere sectoren. Dankzij onze persoonlijke aanpak weten we altijd een goede match te maken tussen werknemer en opdrachtgever. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke job of een vaste baan.

Dienstverband dat bij je past

Ga jij aan de slag voor IDB Groep? Dan werken we met verschillende vormen van contracten. Veel medewerkers beginnen met een uitzendovereenkomst voor een bepaalde periode (bijvoorbeeld een jaar) of een projectcontract. 

Werk je graag voor IDB Groep en zijn wij – én onze opdrachtgevers – tevreden over jou? Dan maak je kans op een vast dienstverband bij IDB Groep. Dat betekent dat je volledig gaat werken conform de cao Metaal en Techniek. En zit je even tussen twee opdrachten in? Dan betalen we je salaris gewoon door.