Tegelzetter

Jouw nieuwe werkgever

Voor deze opdrachtgever zijn we opzoek naar een kundige tegelzetter. Al ruim 10 jaar levert deze klant met veel passie vakwerk in Limburg. Jij gaat bijdragen aan het prachtige resultaat van hun diensten!

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Je houdt je bezig met uitdagende projecten die iedere dag anders zijn. Daarnaast krijg je meteen een plekje in een ervaren en gezellig team dat je steun biedt waar nodig. Uiteraard bestaat na een succesvolle uitzendperiode de intentie je een vast dienstverband aan te bieden. Tussen de bedrijven door kun je cursussen en opleidingen volgen op het gebied waar je interesse ligt.

Wat wordt er van je verwacht

Voor dit werk is het belangrijk dat je secuur kunt werken. Omdat je zelfstandig aan de slag gaat vragen wij 5 jaar ervaring als tegelzetter. Heb je minder dan 5 jaar ervaring, maar ben je wel actief geweest als een professionele tegenzetter? Dan zijn de mogelijkheden uiteraard bespreekbaar. Uiteraard verwachten we ook dat je niet vies bent van hard werken en dat je een passie deelt voor werkzaamheden in de bouw. Verder is het hebben van een rijbewijs een must en ben je de Nederlandse taal vaardig.

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar bahr.l@idb-group.com of bel naar 046-4107 711.