Medewerker hovenier

Jouw nieuwe werkgever

Momenteel bestaat dit hoveniersbedrijf bijna 4 jaar. Ze timmeren hard aan de weg om uit te groeien tot een grote organisatie, waar klant en personeel op de eerste plek komen! Het is een jong team met de benodigde expertise op het gebied van aanleg, onderhoud, ontwerp en advies omtrent de particuliere- en bedrijfstuin.

Jouw werkzaamheden als hovenier

Jouw werkzaamheden als hovenier bestaan o.a. uit het aanleggen van schuttingen en sproei installaties, onderhoud aan tuinen en besturen van de machines, om er maar een aantal te benoemen. Maar ook als je vakkundige ervaring hebt als stratenmaker is hier een plek voor je. Erg divers dus!

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Het leuke aan werken in dit bedrijf is dat je in een jong en hecht team terecht komt waarmee je samen naar een mooi resultaat toewerkt. Ook zijn ze op dit moment volop aan het groeien, wat dus wilt zeggen dat jij hieraan bijdraagt. Bij gebleken geschiktheid word je uiteraard overgenomen. Verder ben je buiten aan het werk, heerlijk met de lente voor de deur! Start salaris vanaf € 11,69 afhankelijk van ervaring.

Wat wordt er van je verwacht

  • Ervaring als hovenier en/of stratenmaker
  • In bezit van rijbewijs B
  • Fysiek in orde en goede conditie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Collegiaal en draagt bij aan een optimale sfeer

 

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar bahr.l@idb-group.com of bel naar 046-4107 711.