Project monteur elektrotechniek

HEB JIJ VERSTAND VAN ELEKTROTECHNIEK EN BEN JE AMBITIEUS?

Onze opdrachtgever zoekt techneuten met ambitie! Draag jij graag verantwoordelijkheid, ben je zelfstandig en krijg jij energie van hard werken? Spreekt het werken voor een MKB bedrijf in een technische omgeving jou aan? Ben jij op zoek naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN ALS PROJECTMONTEUR ELEKTROTECHNIEK?

Als Projectmedewerker heb je een zeer afwisselende en veelzijdige job! Je wordt 1 van onze belangrijke technische professionals. Dagelijks krijg jij te maken met uiteenlopende en interessante projecten van onze klanten (Asset Owners) in o.a. de Petrochemie. Technisch vooraanstaande bedrijven waar onze opdrachtgever diverse projecten en turnarounds mag uitvoeren. Als projectmedewerker ben je actief met het installeren van tijdelijke licht/lucht/stroom/argon en stikstof installaties bij de Asset Owners.

De duur van deze projecten variëren van 2 weken tot maanden. Na de installatie (fysiek best pittig werk) blijf je op het project aanwezig om de werking van de installatie goed te blijven monitoren en in stand te houden.

Ben je ambitieus en heb je veel potentie? Dat is mooi! Want je start als installatiemonteur en je wordt dusdanig goed begeleid dat je kan doorgroeien naar de rol van meewerkend voorman / uitvoerder. We kunnen het zeer waarderen wanneer je een proactieve bijdrage gaat leveren aan ideeën en projecten om structurele knelpunten in processen en herhalende problemen met materieel op te lossen (bijv. preventief onderhoud en structureel onderzoek naar oorzaken, zgn. root cause analyses) Het is belangrijk dat de klantwaarde, veiligheid, kwaliteit en servicebeleving van de (interne) klant wordt vergroot. 

WAAR ZIJN WIJ NAAR OP ZOEK?

Een ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid met passie en drive! Jij wil verder meebouwen aan het succes van onze opdrachtgever. Jij kan je goed identificeren met hun kernwaarden: veiligheid, integriteit, vakmanschap, teamwork en klantgerichtheid.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende eigenschappen:
• Opleiding MBO niveau 2.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal
• In het bezit van B-VCA/NEN3140
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie geniet de voorkeur
• Bezit van rijbewijs en bij voorkeur in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
• Het heeft een pre als je bekend bent met: ATEX, werken met een hoogwerker en werken in besloten ruimte
• Samenwerking -/ teamspeler
• Bereid tot reizen in binnen en buitenland
• Je bent flexibel inzetbaar en je vindt het leuk om jezelf op technisch vlak breder te ontwikkelen en verder uit te dagen
• Je hebt de juiste arbeidsethos en komt je afspraken altijd na
• Zelfstandig en goed onder tijdsdruk kunnen werken
• Woonachtig in de regio Rotterdam of Elsloo (L)

WAAROM KIES JE VOOR EEN JOB BIJ ONZE OPDRACHTGEVER?

Omdat je in een ondernemende organisatie terechtkomt die volop groeit en bloeit. Jíj kan echt het verschil maken, want je krijgt de vrijheid om mee te bouwen aan hun succes! Ze zijn zuinig op hun mensen en zorgen voor een optimale work/life balans. Hun uitgangspunt is dat een goede samenwerking begint met vertrouwen. Dus bij hun krijg je naast vertrouwen veel vrijheid en autonomie. Zij sturen op output! Een marktconform salaris en een mooi pakket aan secundaire voorwaarden. Ze investeren hard in hun medewerkers want bij onze opdrachtgever vinden ze enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk! Ze faciliteren opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Reageren

Interesse in deze vacature, graag een mail sturen aan bahr.l@idb-group.com of bel naar 046-4107 711.