Productiemedewerker | Gasflessen vullen

Jouw nieuwe werkgever

Jouw nieuwe werkgever is met meer dan 50.000 werknemers wereldwijd marktleider op het gebied van het leveren van gassen, technologieën en diensten bij industriële bedrijven en binnen de gezondheidszorg. De organisatie in Geleen is onderdeel van dit overkoepelende geheel en houdt zich voornamelijk bezig met het vullen van acetyleenflessen en transporteert deze met de gewenste inhoud naar haar klanten. Een proces dat zorgvuldig gebeurt, zodat de risico’s zo veel mogelijk worden beperkt. Een werkgever dat zich bewust is van de verantwoordelijkheid voor mens en natuur.

Jouw werkzaamheden als Productiemedewerker

Als productiemedewerker ben je niet bang voor vieze handen. Je werkt in een industriële omgeving waarin (deels) lege gasflessen moeten worden afgewogen en na een berekening van de computer weer worden gevuld met de juiste inhoud. Flessen van 10 tot wel 80 kilo, die je afhankelijk van het gewicht kunt tillen of rollen. De flessen vullen zich binnen enkele uren. De gevulde flessen worden vervolgens weer gecontroleerd en in bundels geplaatst, zodat deze naar de klant worden getransporteerd. Samen met je team ben je er verantwoordelijk voor dat het doel wordt gehaald. Werkzaamheden waarbij je continu beseft dat je met gevaarlijke gassen werkt en hier ook naar handelt.

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Binnen deze functie verveel je je niet snel. Je bent continu bezig en samen met je collega’s zorg je er niet alleen voor dat het werk goed wordt gedaan, maar creëer je ook een prettige sfeer. Verder werk je in een 2-ploegensysteem en verdien je daardoor een mooie toeslag!

Wat wordt er van je verwacht

  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent erg gemotiveerd en hebt de intentie op voor een langere periode hier aan de slag te gaan
  • Je kan goed rekenen
  • Je vindt het niet erg om fysiek werk te leveren
  • Je vindt het fijn om in een 2-ploegensysteem te werken
  • Je zal de eerste 2 à 3 maanden in dagdienst werken, zodat je goed kan worden ingewerkt
  • Je bent je bewust van de risico’s dat het werk met zich meebrengt
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar verhaegen.c@idb-group.com of bel naar 046-4107 711.