Stratenmaker

Jouw nieuwe werkgever

Op het gebied van grond-, weg en waterwerken is deze klant sinds 2009 een gedegen partner in middelgrote tot grote projecten. Ze beschikken over uitstekende vakmensen die gemotiveerd aan de slag gaan met elke opdracht. Van het maken van opritten en aanleggen van fietspaden tot het verbreden van rivieren. Deze klant is breed inzetbaar voor mooie resultaten.

Jouw werkzaamheden als stratenmaker

Als stratenmaker ben je bezig met het creëren van mooie loop-/fietspaden en straten. Jij bent de grondlegger van iets wat door miljoenen mensen in Nederland als vanzelfsprekend wordt gezien. Wat zouden we immers moeten zonder onze mooie aangelegde straten en stoepen? Je bent onder andere bezig met het uitzetten van hoogtes, het voorbereiden van de baan, vleien, knippen en zagen (zowel handmatig als machinaal), bestraten en het aftrillen van de bestrating.

Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt

Als stratenmaker creëer je de mooiste paden en straten die dagelijks door talloze mensen worden gebruikt. Je bent dus een echte grondlegger die de basis legt voor een veilige verplaatsing van personen en voertuigen. Samen met je team werk je toe naar een prachtig eindresultaat, waar veel mensen met veel plezier gebruik van kunnen maken. En hoe mooi is het wel niet om zelf over een stoep te lopen waar je zelf letterlijk een steentje aan hebt bijgedragen?

Daarnaast werk je binnen een toonaangevend familiebedrijf, ontvang je een marktconform salaris met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens heb je bij een positieve beoordeling uitzicht op een vast dienstverband. Binnen dit financieel gezonde bedrijf zijn er genoeg mogelijkheden om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Wat wordt er van je verwacht

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit;
  • Je hebt enkele jaren ervaring als stratenmaker;
  • Je hebt passie voor je vak en vindt het in je vrije tijd leuk om bijvoorbeeld thuis met soortgelijke projecten bezig te zijn;
  • Ook bij slecht weer sta jij je mannetje;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen;
  • Je bent in staat om in teamverband te werken, maar kan je ook goed focussen op je eigen werk.

Reageren

Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar verhaegen.c@idb-group.com of bel naar 046-4107 711.